[mk_page_section bg_image=”https://www.cateringamsterdam.com/wp-content/uploads/2020/02/appetizers-snacks-catering-zingfood.jpg” bg_position=”right center” bg_repeat=”no-repeat” bg_stretch=”true” sidebar=”sidebar-1″][vc_column width=”2/3″][mk_padding_divider size=”20″][mk_custom_box padding_horizental=”40″ bg_color=”rgba(244,244,244,0.7)”][mk_fancy_title color=”#000000″ size=”34″ font_weight=”600″ letter_spacing=”1″ margin_top=”12″ margin_bottom=”12″ font_family=”none”]

Hapjes catering menus

[/mk_fancy_title][vc_column_text disable_pattern=”false” css=”.vc_custom_1581610854744{margin-bottom: 0px !important;}”]

We houden ervan om heerlijke canapés, hapjes en snackmenu’s te maken voor uw receptie, zakelijke drankjes of verjaardagsfeest. We maken ze chique hapjes menu’s, informeel, basic, Instagram-able, vegetarisch, met vis, kip, rundvlees of veganistisch.

[/vc_column_text][mk_button dimension=”flat” corner_style=”rounded” size=”large” letter_spacing=”1″ url=”https://www.cateringamsterdam.com/menu-catering/#” el_class=”ctabtn” bg_color=”#abcf47″ text_color=”dark”]Ontvang offerte[/mk_button][mk_padding_divider size=”7″][vc_column_text disable_pattern=”false” css=”.vc_custom_1554329020007{margin-bottom: 0px !important;}”]or call us: +31.(0)6-2459 3128[/vc_column_text][/mk_custom_box][/vc_column][/mk_page_section][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row fullwidth=”true” fullwidth_content=”false” css=”.vc_custom_1540598103202{background-color: #f4f7fc !important;}”][vc_column][mk_padding_divider][mk_fancy_title color=”#000000″ size=”30″ font_weight=”bold” margin_top=”35″ margin_bottom=”25″ font_family=”none” align=”center”]

Onze hapjes catering menus

[/mk_fancy_title][vc_column_text css=”.vc_custom_1581610896188{margin-bottom: 0px !important;}”]

Onze menu’s voor de catering van hapjes en canapés, borrelhapjes en snacks veranderen continue en worden voor elke klant op maat gemaakt. We willen dan ook graag weten wie er naar je feest of evenement komt en stemmen daar de hapjes-menu’s op af. Als je niet kunt wachten op ons maatwerk-hapjes-menu kijk dan via de links hieronder naar enkele voorbeeld menu’s.

[/vc_column_text][mk_imagebox show_as=”column” column=”5″ padding=”10″][mk_imagebox_item item_image=”https://www.cateringamsterdam.com/wp-content/uploads/2019/03/roastbeef-canape-1.jpg” image_padding=”false” background_color=”#ffffff” title_font_weight=”600″ title_color=”#000000″ btn_text=”Koude hapjes menu” btn_url=”https://www.cateringamsterdam.com/menu-catering/hapjes/koud” el_class=”hmservice”][/mk_imagebox_item][mk_imagebox_item item_image=”https://www.cateringamsterdam.com/wp-content/uploads/2019/03/serving-mini-burger-box-3.jpg” image_padding=”false” background_color=”#ffffff” title_font_weight=”600″ title_color=”#000000″ btn_text=”Warme hapjes menu” btn_url=”https://www.cateringamsterdam.com/menu-catering/hapjes/warm” el_class=”hmservice”][/mk_imagebox_item][mk_imagebox_item item_image=”https://www.cateringamsterdam.com/wp-content/uploads/2019/03/depositphotos_101125152_l-2015_aee.jpg” image_padding=”false” background_color=”#ffffff” title_font_weight=”600″ title_color=”#000000″ btn_text=”Amsterdamse Hapjes” btn_url=”https://www.cateringamsterdam.com/menu-catering/hapjes/amsterdams” el_class=”hmservice”][/mk_imagebox_item][mk_imagebox_item item_image=”https://www.cateringamsterdam.com/wp-content/uploads/2019/03/hartige_tiramisu-rond-1.jpg” image_padding=”false” background_color=”#ffffff” title_font_weight=”600″ title_color=”#000000″ btn_text=”Vegetarische Hapjes” btn_url=”https://www.cateringamsterdam.com/menu-catering/hapjes/vegetarisch” el_class=”hmservice”][/mk_imagebox_item][mk_imagebox_item item_image=”https://www.cateringamsterdam.com/wp-content/uploads/2019/03/zoete-desert-bites-1.jpg” image_padding=”false” background_color=”#ffffff” title_font_weight=”600″ title_color=”#000000″ btn_text=”Zoete Hapjes” btn_url=”https://www.cateringamsterdam.com/menu-catering/hapjes/zoet” el_class=”hmservice”][/mk_imagebox_item][/mk_imagebox][vc_column_text css=”.vc_custom_1581610962625{margin-bottom: 0px !important;}”]

Als dat ene lekkere hapje wat je laatst gegeten hebt er nou net niet bij zit vraag het ons dan. We vinden het altijd leuk om weer een nieuw recept aan onze hapjes catering toe te voegen.

[/vc_column_text][mk_padding_divider size=”35″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1581085299356{padding-top: 40px !important;padding-bottom: 40px !important;}”][mk_fancy_title strip_tags=”true” size=”28″ font_weight=”300″ margin_bottom=”0″ font_family=”none” align=”center”]

Hapjes menu’s op maat

[/mk_fancy_title][mk_fancy_title tag_name=”span” size=”21″ force_font_size=”true” font_style=”normal” margin_bottom=”0″ font_family=”none” align=”center”]

Ook als u nog een ander hapjes menu in gedachte heeft of op zoek bent naar een speciaal thema voor uw hapjes catering of gewoon wat advies wilt ontvangen over wat er wel en niet mogelijk is dan horen wij graag van u!

Drankjes voor bij de hapjes en appetizers vindt u in ons receptie drank menucocktail-speciaal bieren- en ons sappen en smoothie menu.

[/mk_fancy_title][mk_button dimension=”flat” corner_style=”rounded” size=”large” url=”https://www.cateringamsterdam.com/cateraar-amsterdam/offerte/” align=”center”]Ontvang offerte[/mk_button][/vc_column][/vc_row]

9 Responses

 1. Ik wil graag een verjaardagsfeest organiseren voor mijn vriend, die dertig wordt. Ik dacht aan een informeel etentje, en ben van plan biertafels en banken te huren om zo alle gasten in de woonkamer kwijt te kunnen.
  Het gaat om ongeveer 60 gasten, gracht Amsterdam en dat we eerst iets drinken, en rond 19.00 uur gaan eten. Personeel is niet nodig. Ik vind het leuk als we schalen eten op tafel hebben staan, waar we met zijn allen van kunnen eten.
   Ik las op jullie website over ‘drop off catering’  en ben wel benieuwd of dat misschien bij dit etentje past. Zouden jullie bijvoorbeeld schalen met (warm) eten om 19.00 uur kunnen komen brengen, en ze rond 21.30 weer op kunnen halen? En is het dan alleen een hoofdgerecht, of ook een voorgerecht en toetje?

  Ik ben nog een beetje aan het zoeken naar een goede vorm/idee. Hopelijk kunnen jullie hierbij helpen. Ik hoor het graag!

 2. Graag wil ik informatie over de borrelhapjes die jullie serveren op een verjaardag. Ik word 50 jaar en wil graag voor deze gelengeid een aantal hapjes serveren in de avond. Het is van 20.30 uur tot? Dus de gasten hebben wel al gegeten.
  Ik hoor graag van jullie wat de opties zijn.

 3. Voor mijn verjaardag geef ik een diner voor 14 personen bij mij thuis. Wij hebben een kleine keuken en 1 koelkast dus niet extreem veel ruimte om dingen weg te zetten. Graag zou ik een offerte ontvangen voor zowel hapjes als een echt diner.

 4. Ik ben bezig een feestje (op 30 april in een boothuis aan de
  Bickersgracht) te organiseren voor ongeveer 30 man. Ik dacht qua borrelhappen aan -zoveel mogelijk biologisch- vegetarisch fingerfood (feest begint om 19.00, dus het is onduidelijk wie dan al gegeten heeft; een paar substantiëlere gerechtjes en bv. een soepje zullen waarschijnlijk dus ook zeer welkom zijn). Zouden jullie dan catering kunnen verzorgen? En zo ja, wat zijn de mogelijkheden en kosten enz.?

 5. Svp een offerte voor hapjes (warm/koud/vegetarisch/vlees/pittig), ongeveer 4 per persoon.Het gaat om 50 gasten, het is voor zondag 20/3 om 16:30 uur. Budget is ~250 Euro. Graag ontvang ik de offerte vandaag voor 18 uur.

 6. Wij Naupar verhuren sloepen en salonboten in Amsterdam en zijn op zoek naar een catering die biologische hapjes kan leveren.
  Het is de bedoeling dat de hapjes mee aan boord gaan van de sloepen.
  Onze groepen verschillen, maar over het algemeen gaat het om 15 a 20 personen.

  Graag zou ik willen weten of jullie biologische hapjes kunnen leveren, en waar ik dan aan kan denken.
  Vanaf hoeveel personen leveren jullie hapjes en wat zijn de prijzen hiervan ?
  En zou u mij jullie foodbook willen sturen ?

 7. Fingerfood hapjes voor thuisfeestje met 40-50 personen

  Ik heb jullie site gezien en vind die sympathiek. Zowel het concept als de hapjes klinken mij aantrekkelijk, vandaar de volgende vraag:
  Fingerfood hapjes voor thuisfeestje met 40-50 personen

  Op 30 januari vier ik mijn 50e verjaardag thuis met 40 tot 50 personen van ongeveer half 19.30 tot 24.00 of 13.00. Het wordt een feestje met veel kleine muziekoptredens dus mensen zullen regelmatig even gaan zitten en luisteren of spelen.
  Kunnen jullie voor deze avond de hapjes verzorgen? Helaas heb ik een ouderwetse en slecht geoutilleerde keuken dus het liefst zou ik hapjes hebben die al klaar zijn als jullie ze brengen. Gaarne even overleggen indien mogelijk.
  (Ik woon vlakbij jullie, Stadionkade (hoek stadionplein)

 8. Hello,

  I’d like to arrange the catering at my home for small party.

  What is menu and price for finger food/snacks?

  Looking forward to hearing from you!

  Regards,
  Kate.

 9. HI,
  I need to arrange the catering for a meeting. While searching for options online I came across your website.

  Please see my requirements for a catering below:

  – finger food/ nibbles for 20-30 people
  – trendy
  – no salads and bread

  Thanks in advance for your response!

Comments are closed.