Je wilt thuis een diner geven voor collega’s, vrienden, familie of zakenpartners maar je hebt geen zin of tijd in alle voorbereidingen en de stress die daar bij komt kijken. We weten dat een goed diner neerzetten en gasten ontvangen hard werken is.  Wij nemen dat graag van je over.

Catering van je diner bij je thuis in Amsterdam

Samen aan tafel bij een diner aan huis verzorgd door caterrar Zing uit Amsterdam

We maken, in overleg met jou, het menu. We doen de inkoop en koken, zorgen voor alle materialen, dekken de tafel en steken de kaarsen aan.

Uitserveren diner bij jou aan huis

We serveren het diner uit en schenken het water en de wijn. Na afloop ruimen we eetkamer en keuken netjes op zodat je de volgende ochtend kunt nagenieten van een geslaagde avond.

Onze thuis diner service is de ideale aanpak voor de hard werkende en sociaal actieve professional die zijn of haar gasten in een persoonlijke sfeer thuis wil ontvangen zonder dat je hier 2 dagen voor in de keuken hoeft te staan.

Voor stel voor diner aan huis in Amsterdam ontvangen?

Wil je de mogelijkheden van catering voor een diner bij je thuis in Amsterdam verkennen? Laat het ons dan weten via het catering offerte formulier. Geef voor zover mogelijk in detail aan waar je van houdt en wat je je gasten graag wilt voorzetten. Wij doen ons best om je verwachtingen te overtreffen en je een zorgeloze avond te bezorgen.

 

3 Responses

 1. Beste Zing, ik heb mijn verjaardagsfeest op zaterdag 8 oktober, `s avonds, in Amsterdam Oud-West Het gaat om 50-60 personen, en ik denk aan catering van Quiches en Spaanse tortilla’s, Tabouleh, pastasalade en gewone salade. Drinken en alles er omheen regel ik zelf. Graag een voorstel!

 2. Wij zouden graag een eenvoudig, maar lekker diner bestellen in Amsterdam. Wij hebben niet zo heel veel budget, dus horen graag wat u voor ons kan betekenen. Vis is niet per se nodig, vlees en vegetarisch wel graag! Daarnaast is er iemand met noten-/ pinda allergie.

 3. Beste,

  Ik zou graag op 8 januari 2016 een dineetje voor 12 personen willen geven. Na afloop moeten we naar een andere locatie voor het feest (aansluitend). Ik ben dus op zoek naar een lekker diner, maar niet avondvullend programma voor een goede prijs.

  Ben benieuwd wat jullie ideeen zijn,

  Groeten,
  Liza

Comments are closed.