[mk_page_section bg_image=”https://www.cateringamsterdam.com/wp-content/uploads/2018/09/dinesblad-mini-soepjes.jpg” bg_repeat=”no-repeat” bg_stretch=”true” sidebar=”sidebar-1″][vc_column width=”3/5″][mk_padding_divider size=”20″][mk_custom_box padding_horizental=”40″ bg_color=”rgba(244,244,244,0.7)”][mk_fancy_title color=”#000000″ size=”34″ font_weight=”600″ letter_spacing=”1″ margin_top=”12″ margin_bottom=”0″ font_family=”none”]

Biologische catering

[/mk_fancy_title][vc_column_text disable_pattern=”false” css=”.vc_custom_1556718551976{margin-bottom: 0px !important;}”]Kies je vanuit je persoonlijk achtergrond of die van je organisatie bewust voor een cateraar die met biologische ingrediënten werkt? Bel of mail ons voor de mogelijkheden.
[/vc_column_text][mk_button dimension=”flat” corner_style=”rounded” size=”large” letter_spacing=”1″ url=”https://www.cateringamsterdam.com/cateraar-amsterdam/offerte/” el_class=”ctabtn” bg_color=”#abcf47″ text_color=”dark”]Ontvang offerte[/mk_button][mk_padding_divider size=”7″][vc_column_text disable_pattern=”false” css=”.vc_custom_1551693443107{margin-bottom: 0px !important;}”]of bel ons: +31.(0)6-2459 3128[/vc_column_text][/mk_custom_box][/vc_column][vc_column width=”2/5″][/vc_column][/mk_page_section][vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1551693826075{margin-bottom: 0px !important;}”]Home » Over Zing Good Food Catering » Biologische Catering[/vc_column_text][mk_padding_divider][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][mk_custom_box border_color_style=”single_color” border_color=”#bababa”][vc_column_text css=”.vc_custom_1556718942944{margin-bottom: 0px !important;}”]

Biologische en duurzame catering

Wij werken standaard met veel lokale, biologische en als ze beschikbaar zijn ook Fair Trade producten. We proberen duurzame keuzes te maken en beiden klanten daarom veel vegetarische opties aan.

Kost biologische catering meer?

We krijgen met regelmaat de vraag ‘wat kost biologisch ons extra’ en dat is begrijpelijk. Voor een aantal producten (vaak basis producten) zijn de verschillen minimaal en is biologisch een klein verschil. Voor een groot aantal producten, zoals bijvoorbeeld vlees, kip en vis, echter zijn de verschillen in kosten aanzienlijk.

Iets beter

Als het budget niet toereikend is kunt ook kiezen voor een tussenweg zoals bijvoorbeeld gras gevoerd natuurvlees van kippen en koeien die buiten grazen in de natuur. Op die manier weet u in ieder geval dat deze beesten een lekker buitenleven hebben gehad
Afhankelijk van de catering wensen is het voor ons doorgaans makkelijk om een indicatie van het verschil in kostprijs aan te geven.
Biologische en lokale producten
De meeste van onze klanten zijn dan ook gewoon op zoek naar lekkere hapjes, een goed verzorgde receptie catering, een mooie lunch catering of een goed verzorgd walking diner in Amsterdam. Het eten moet lekker zijn, het moet er verzorgt uit zien, de offerte en afspraken moet goed zijn en de service goed en met een glimlach. Als de inkoop dan ook nog biologisch is dan is dat mooi meegenomen. Voor ons dat prima.
Wij kopen biologische producten in omdat we het fijn vinden als de ingrediënten met respect voor omgeving, dier en mens zijn gegroeid. Dit is ook de reden waarom we voor zo veel mogelijk voor lokaal geproduceerde en Fair Trade producten kiezen.

Duurzame materialen

Met regelmaat gebruiken we disposables voor borden, bestek en bekers. De inkoop hiervan is ook standaard biologisch en duurzaam. Voor borden, soepkommen en disposable schalen gebruiken we makkelijk te composteren en mooie palmblad disposables. Het gaat hier om bladeren die van palmbomen zijn afgevallen en in een mal tot servies worden gevormd. Daarnaast gebruiken we voor onze lunch catering composteerbare bekers/glazen en bestek gemaakt van PLA wat weer gemaakt is van mais of aardappelzetmeel.[/vc_column_text][/mk_custom_box][mk_custom_box margin_bottom=”0″ bg_color=”#f4f7fb”][mk_fancy_title size=”21″ font_weight=”600″ margin_top=”10″ margin_bottom=”5″ font_family=”none” align=”center”]

Vragen en advies

[/mk_fancy_title][vc_column_text disable_pattern=”false” align=”center” css=”.vc_custom_1551693648869{margin-bottom: 0px !important;}”]Bel of mail ons voor al uw vragen of specifieke wensen en dieeten. Er is zo veel mogelijk![/vc_column_text][mk_fancy_title size=”21″ font_weight=”600″ margin_top=”10″ margin_bottom=”0″ font_family=”none” align=”center”]Ontvang een offerte[/mk_fancy_title][/mk_custom_box][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][mk_padding_divider][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]

One Response

 1. Hoi,

  Dinsdag 18 februari hebben wij op ons kantoor een co-creatie sessie met zo’n 8 mensen + 2 van ons. Omdat we onder een hoge tijdsdruk werken en veel aan het knippen, plakken, lopen, tekenen zijn zou ik graag een leuke (en natuurlijk bio) lunch willen waarvoor we niet hoeven te zitten. Denk aan kleine sandwiches, hapjes, e.d en goede verse sappen bijvoorbeeld.

  En als het er dan ook nog eens leuk uit zou zien, zonder dat ik daar iets voor hoef te doen zou dat precies zijn wat ik zoek.

  Kortom, kan dat voor 10 personen?
  Zo ja, wat heb ik dan?
  En wat zou het kosten

  We zitten in het centrum (binnenkant 20) van amsterdam.

  Alvast bedankt voor je tijd.

  Fijne dag!

  Nadia

Comments are closed.